MASSATGES / ACUPUNTURA

Consulta privada al centre de Sabadell¿Tens dubtes?

Són molts els dubtes que es plantegen quan algú ve per primera vegada a la consulta. He fet aquest petit apartat amb la intenció d’acalarir-los, espero que us sigui d’utilitat. Tot i així, si teniu qualsevol consulta, podeu omplir el formulari que trobareu aquí.

Preguntes més freqüents:
Quanta estona dura un massatge?
Xavier Turell Un massatge terapèutic dura aproximadament una hora, independentment del tipus de massatge o de la tècnica que emprem. Si l’afecció està concentrada en una zona concreta, pot ser que n’hi hagi prou amb trenta minuts; tot depèn de com estigui cadascú. Les sessions d’acupuntura també acostumen a durar una hora. Tot i així, cada persona és diferent i requereix un tractament personalitzat.


Es poden combinar diferents classes de massatge alhora?
Xavier Turell Més que combinar massatges, es tracta de combinar les tècniques terapèutiques més adients per tal de tractar com més aviat millor la dolència que tenim. El massatge terapèutic sempre anirà destinat a aquesta funció.He de sentir dolor?
Xavier Turell Un massatge terapèutic ha d’aprofundir entre les diferents capes musculars per tal d’arribar a la zona a tractar; durant el procés poden haver-hi breus moments que notem un cert dolor, completament suportable. No has de patir per això, doncs tot professional sap fins a quin punt d’intensitat ha de treballar amb cada pacient. Tècniques com el massatge transvers profund, o el shiatsu de l’Escola Namikoshi, estimulen una resposta inflamatòria controlada per tal de restaurar el teixit afectat.


Hi ha contraindicacions?
Xavier Turell Un bon massatge és recomanable per a tot el món però sí, hi ha algunes contraindicacions: no és adient en persones amb una mala circulació als membres inferiors o amb risc de trombos. Tampoc quan hi ha ferides, cremades, febre, infeccions de la pell, o si es pateix càncer, entre d’altres...És veritat que la Medicina Xinesa pot ajudar a un nadó que està a punt de néixer en una mala posició, a situar-se correctament?
Xavier Turell Efectivament, la moxibustió, i en especial l’ús del 10MOXA, és molt eficaç en aquests mena de casos. Gràcies a aquesta tècnica, moltes dones han pogut evitar una intervenció per cesària. La tècnica és indolora i coneguda en el camp mèdic actual.


He de tenir por de l’acupuntura?
Xavier Turell De cap manera, les agulles que s’utilitzen són molt fines tot i que estan ben afilades. És completament normal notar un cert pessigolleig o una mica d’escalfor, no t’has d’amoïnar pas. Les agulles sempre són d’un sol ús i els resultats són excel.lents en trastorns com les lumbàlgies, els esquinços, o en l’atròfia muscular.Si tens qualsevol dubte més, omple el formulari que hi ha aquí i et contestaré al més aviat possible.


Texto Alternativo

607 431 953

Truca
Redes sociales:

Facebook espacio Google+ espacio Linkedin espacio Wordpress espacio espacio©2016 Xavier Turell Nebot    Política de privacidad